ММФ очекува натамошен раст на кинеските инвестиции на Балканот - А1он
Почетна Економија ММФ очекува натамошен раст на кинеските инвестиции на Балканот
Економија

ММФ очекува натамошен раст на кинеските инвестиции на Балканот

13/02/2018 - 13:35 158 прегледи
ММФ очекува натамошен раст на кинеските инвестиции на Балканот