Судир помеѓу турски чамец и брод на грчката Крајбрежна стража - А1он
Почетна Регион Судир помеѓу турски чамец и брод на грчката Крајбрежна стража
Регион

Судир помеѓу турски чамец и брод на грчката Крајбрежна стража

13/02/2018 - 13:20 156 прегледи
Судир помеѓу турски чамец и брод на грчката Крајбрежна стража