Грција продава 5% од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ - А1он
Почетна Економија Грција продава 5% од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ
Економија

Грција продава 5% од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ

13/02/2018 - 13:18 181 прегледи
Грција продава 5% од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ