Турски разузнавачки авион го нарушил грчкиот воздушен простор над Егејското море - А1он
Почетна Регион Турски разузнавачки авион го нарушил грчкиот воздушен простор над Егејското море
Регион

Турски разузнавачки авион го нарушил грчкиот воздушен простор над Егејското море

13/02/2018 - 13:16 70 прегледи
Турски разузнавачки авион го нарушил грчкиот воздушен простор над Егејското море