„Трансверзалец“ ги повикува планинарите да не даваат изјави за трагедијата на Кајмакчалан - А1он
Почетна Актуелно „Трансверзалец“ ги повикува планинарите да не даваат изјави за трагедијата на Кајмакчалан
Актуелно

„Трансверзалец“ ги повикува планинарите да не даваат изјави за трагедијата на Кајмакчалан

13/02/2018 - 12:54 7,805 прегледи
„Трансверзалец“ ги повикува планинарите да не даваат изјави за трагедијата на Кајмакчалан