Најверојатно во Астана ќе се одржи следниот самит за Сирија - А1он
Почетна Свет Најверојатно во Астана ќе се одржи следниот самит за Сирија
Свет

Најверојатно во Астана ќе се одржи следниот самит за Сирија

13/02/2018 - 11:45 22 прегледи
Најверојатно во Астана ќе се одржи следниот самит за Сирија