Катимерини: Случајот „Новартис“ е во центарот на вниманието токму сега, за да се сврти вниманието од преговорите за името - А1он
Почетна Регион Катимерини: Случајот „Новартис“ е во центарот на вниманието токму сега, за да се сврти вниманието од преговорите за името
Регион

Катимерини: Случајот „Новартис“ е во центарот на вниманието токму сега, за да се сврти вниманието од преговорите за името

13/02/2018 - 10:38 134 прегледи
Катимерини: Случајот „Новартис“ е во центарот на вниманието токму сега, за да се сврти вниманието од преговорите за името