Владејачката партија во ЈАР бара повлекување на Јакоб Зума од функцијата - А1он
Почетна Свет Владејачката партија во ЈАР бара повлекување на Јакоб Зума од функцијата
Свет

Владејачката партија во ЈАР бара повлекување на Јакоб Зума од функцијата

13/02/2018 - 10:14 29 прегледи
Владејачката партија во ЈАР бара повлекување на Јакоб Зума од функцијата