Бутарис: Солунскиот аеродром „Македонија“ може да се преименува во „Никос Галис“ - А1он
Почетна Актуелно Бутарис: Солунскиот аеродром „Македонија“ може да се преименува во „Никос Галис“
Актуелно

Бутарис: Солунскиот аеродром „Македонија“ може да се преименува во „Никос Галис“

13/02/2018 - 09:55 1,190 прегледи
Бутарис: Солунскиот аеродром „Македонија“ може да се преименува во „Никос Галис“