Турција го менува името на улицата во која се наоѓа американската Амбасада - А1он
Почетна Регион Турција го менува името на улицата во која се наоѓа американската Амбасада
Регион

Турција го менува името на улицата во која се наоѓа американската Амбасада

13/02/2018 - 09:56 1,085 прегледи
Турција го менува името на улицата во која се наоѓа американската Амбасада