ЗОИ: Вист стигна до златото во брзо лизгање на 1.500 метри, нејзин 10. медал во кариерата - А1он
Почетна Спорт ЗОИ: Вист стигна до златото во брзо лизгање на 1.500 метри, нејзин 10. медал во кариерата
Спорт

ЗОИ: Вист стигна до златото во брзо лизгање на 1.500 метри, нејзин 10. медал во кариерата

12/02/2018 - 19:08 79 прегледи
ЗОИ: Вист стигна до златото во брзо лизгање на 1.500 метри, нејзин 10. медал во кариерата