(ВИДЕО) ЗОИ: Нагасу изведе троен аксел, третата жена на Олимписките игри на која ѝ успева тоа - А1он
Почетна Спорт (ВИДЕО) ЗОИ: Нагасу изведе троен аксел, третата жена на Олимписките игри на која ѝ успева тоа
Спорт

(ВИДЕО) ЗОИ: Нагасу изведе троен аксел, третата жена на Олимписките игри на која ѝ успева тоа

12/02/2018 - 19:00 3,350 прегледи
(ВИДЕО) ЗОИ: Нагасу изведе троен аксел, третата жена на Олимписките игри на која ѝ успева тоа