Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони - А1он
Почетна Македонија Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони
Македонија

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони

12/02/2018 - 18:52 135 прегледи
Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони