45-те милиони од ТАВ не се инвестиција, туку обврска за неизградениот аеродром во Штип - А1он
Почетна Актуелно 45-те милиони од ТАВ не се инвестиција, туку обврска за неизградениот аеродром во Штип
Актуелно

45-те милиони од ТАВ не се инвестиција, туку обврска за неизградениот аеродром во Штип

12/02/2018 - 16:55 1,259 прегледи
45-те милиони од ТАВ не се инвестиција, туку обврска за неизградениот аеродром во Штип