(ВИДЕО) Груевски: Се водат политички процеси за да се зборува за тоа, а не за менувањето на името - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Груевски: Се водат политички процеси за да се зборува за тоа, а не за менувањето на името
Видео

(ВИДЕО) Груевски: Се водат политички процеси за да се зборува за тоа, а не за менувањето на името

12/02/2018 - 16:35 703 прегледи
(ВИДЕО) Груевски: Се водат политички процеси за да се зборува за тоа, а не за менувањето на името