Владо Илиевски: Вонредното собрание на МКФ беше нелегитимно, пропустите надвор од секоја правна и спортска процедура - А1он
Почетна СпортКошарка Владо Илиевски: Вонредното собрание на МКФ беше нелегитимно, пропустите надвор од секоја правна и спортска процедура
Кошарка

Владо Илиевски: Вонредното собрание на МКФ беше нелегитимно, пропустите надвор од секоја правна и спортска процедура

12/02/2018 - 12:15 96 прегледи
Владо Илиевски: Вонредното собрание на МКФ беше нелегитимно, пропустите надвор од секоја правна и спортска процедура