ВИДЕО: Тестиран снајпер со дострел од 3 километри и најголем калибар во светот - А1он
Почетна МагазинТехнологија ВИДЕО: Тестиран снајпер со дострел од 3 километри и најголем калибар во светот
Технологија

ВИДЕО: Тестиран снајпер со дострел од 3 километри и најголем калибар во светот

12/02/2018 - 11:25 1,420 прегледи
ВИДЕО: Тестиран снајпер со дострел од 3 километри и најголем калибар во светот