(ВИДЕО) Стојановски: Во првите 100 дена по локалните избори целосно се насочивме кон реализација на планираните проекти - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Стојановски: Во првите 100 дена по локалните избори целосно се насочивме кон реализација на планираните проекти
Македонија

(ВИДЕО) Стојановски: Во првите 100 дена по локалните избори целосно се насочивме кон реализација на планираните проекти

10/02/2018 - 15:44 132 прегледи
(ВИДЕО) Стојановски: Во првите 100 дена по локалните избори целосно се насочивме кон реализација на планираните проекти