(ВИДЕО) Јанушев: Најзагрижувачки е фактот што Артан Груби откри дека другиот дел од договорот се однесувал на идентитетот, јазикот, националноста, употребата и преводот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Јанушев: Најзагрижувачки е фактот што Артан Груби откри дека другиот дел од договорот се однесувал на идентитетот, јазикот, националноста, употребата и преводот
Актуелно

(ВИДЕО) Јанушев: Најзагрижувачки е фактот што Артан Груби откри дека другиот дел од договорот се однесувал на идентитетот, јазикот, националноста, употребата и преводот

10/02/2018 - 15:17 1,463 прегледи
(ВИДЕО) Јанушев: Најзагрижувачки е фактот што Артан Груби откри дека другиот дел од договорот се однесувал на идентитетот, јазикот, националноста, употребата и преводот