(ВИДЕО) Алаѓозовски: Министерството за култура за прв пат го објавува списокот на одобрени проекти и составите на комисиите - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Алаѓозовски: Министерството за култура за прв пат го објавува списокот на одобрени проекти и составите на комисиите
Видео

(ВИДЕО) Алаѓозовски: Министерството за култура за прв пат го објавува списокот на одобрени проекти и составите на комисиите

10/02/2018 - 13:02 805 прегледи
(ВИДЕО) Алаѓозовски: Министерството за култура за прв пат го објавува списокот на одобрени проекти и составите на комисиите