Отворени Зимските олимписки игри, двете Кореји настапуваат под едно знаме - А1он
Почетна Актуелно Отворени Зимските олимписки игри, двете Кореји настапуваат под едно знаме
Актуелно

Отворени Зимските олимписки игри, двете Кореји настапуваат под едно знаме

09/02/2018 - 13:52 838 прегледи
Отворени Зимските олимписки игри, двете Кореји настапуваат под едно знаме