Тесла моторс регистрираше рекордна загуба во пoследното тромесечје од 2017. - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Тесла моторс регистрираше рекордна загуба во пoследното тромесечје од 2017.
Автомобилизам

Тесла моторс регистрираше рекордна загуба во пoследното тромесечје од 2017.

08/02/2018 - 12:03 134 прегледи
Тесла моторс регистрираше рекордна загуба во пoследното тромесечје од 2017.