Бектеши на средба со МАТТО: Трговската размена со Турција бележи раст, добредојдени се инвестиции во стратешките сектори - А1он
Почетна Економија Бектеши на средба со МАТТО: Трговската размена со Турција бележи раст, добредојдени се инвестиции во стратешките сектори
Економија

Бектеши на средба со МАТТО: Трговската размена со Турција бележи раст, добредојдени се инвестиции во стратешките сектори

07/02/2018 - 14:17 86 прегледи
Бектеши на средба со МАТТО: Трговската размена со Турција бележи раст, добредојдени се инвестиции во стратешките сектори