Порше ќе потроши шест милијарди евра за развој на хибридни и електрични автомобили - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Порше ќе потроши шест милијарди евра за развој на хибридни и електрични автомобили
Автомобилизам

Порше ќе потроши шест милијарди евра за развој на хибридни и електрични автомобили

06/02/2018 - 10:12 144 прегледи
Порше ќе потроши шест милијарди евра за развој на хибридни и електрични автомобили