ФОТО: Група туристи ги запалија светлата во Припјат 31 година по катастрофата во Чернобил - А1он
Почетна МагазинПатувања ФОТО: Група туристи ги запалија светлата во Припјат 31 година по катастрофата во Чернобил
Патувања

ФОТО: Група туристи ги запалија светлата во Припјат 31 година по катастрофата во Чернобил

01/02/2018 - 20:13 3,392 прегледи
ФОТО: Група туристи ги запалија светлата во Припјат 31 година по катастрофата во Чернобил