По колку време се опоравуваат белите дробови по прекинувањето со пушење? - А1он
Почетна МагазинЗдравје По колку време се опоравуваат белите дробови по прекинувањето со пушење?
Здравје

По колку време се опоравуваат белите дробови по прекинувањето со пушење?

31/01/2018 - 20:10 1,988 прегледи
По колку време се опоравуваат белите дробови по прекинувањето со пушење?