Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери - А1он
Почетна Македонија Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери
Македонија

Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери

29/01/2018 - 16:23 69 прегледи
Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери