Кендал Џенер е новото заштитно лице на модниот бренд „Тодс“ - А1он
Почетна МагазинМода и Дизајн Кендал Џенер е новото заштитно лице на модниот бренд „Тодс“
Мода и Дизајн

Кендал Џенер е новото заштитно лице на модниот бренд „Тодс“

28/01/2018 - 09:50 404 прегледи
Кендал Џенер е новото заштитно лице на модниот бренд „Тодс“