Настудено во Маврово минус седум, најмногу снег во Ѓуриште 12 сантиметри - А1он
Почетна Актуелно Настудено во Маврово минус седум, најмногу снег во Ѓуриште 12 сантиметри
Актуелно

Настудено во Маврово минус седум, најмногу снег во Ѓуриште 12 сантиметри

24/01/2018 - 10:22 353 прегледи
Настудено во Маврово минус седум, најмногу снег во Ѓуриште 12 сантиметри