Владата ќе додели државна помош на ДПТУ „Џагатај Кабло Отомотив Електрик Системлери“ ДООЕЛ Илинден - А1он
Почетна Економија Владата ќе додели државна помош на ДПТУ „Џагатај Кабло Отомотив Електрик Системлери“ ДООЕЛ Илинден
Економија

Владата ќе додели државна помош на ДПТУ „Џагатај Кабло Отомотив Електрик Системлери“ ДООЕЛ Илинден

23/01/2018 - 21:29 660 прегледи
Владата ќе додели државна помош на ДПТУ „Џагатај Кабло Отомотив Електрик Системлери“ ДООЕЛ Илинден