Констатирани слабости во однос на работата на внатрешни ревизии и контрола на јавните финасии - А1он
Почетна Економија Констатирани слабости во однос на работата на внатрешни ревизии и контрола на јавните финасии
Економија

Констатирани слабости во однос на работата на внатрешни ревизии и контрола на јавните финасии

23/01/2018 - 21:21 305 прегледи
Констатирани слабости во однос на работата на внатрешни ревизии и контрола на јавните финасии