Приоритет на владата ќе биде развој на економија, зголемување на вработување и подигнување на животниот стандард - А1он
Почетна Економија Приоритет на владата ќе биде развој на економија, зголемување на вработување и подигнување на животниот стандард
Економија

Приоритет на владата ќе биде развој на економија, зголемување на вработување и подигнување на животниот стандард

23/01/2018 - 21:19 133 прегледи
Приоритет на владата ќе биде развој на економија, зголемување на вработување и подигнување на животниот стандард