СДСМ: Не е точно дека акцизата за нафтата ќе влијае на инфлацијата - А1он
Почетна Економија СДСМ: Не е точно дека акцизата за нафтата ќе влијае на инфлацијата
Економија

СДСМ: Не е точно дека акцизата за нафтата ќе влијае на инфлацијата

23/01/2018 - 19:12 358 прегледи
СДСМ: Не е точно дека акцизата за нафтата ќе влијае на инфлацијата