Катругалос: Сложено име што ќе го разликува историскиот и грчкиот карактер на Македонија од соседната земја - А1он
Почетна Регион Катругалос: Сложено име што ќе го разликува историскиот и грчкиот карактер на Македонија од соседната земја
Регион

Катругалос: Сложено име што ќе го разликува историскиот и грчкиот карактер на Македонија од соседната земја

23/01/2018 - 16:46 575 прегледи
Катругалос: Сложено име што ќе го разликува историскиот и грчкиот карактер на Македонија од соседната земја