„Види ја ти неа“ по „Санденс“, во конкуренција на најпрестижниот фестивал за краток филм во Клермон - А1он
Почетна Култура „Види ја ти неа“ по „Санденс“, во конкуренција на најпрестижниот фестивал за краток филм во Клермон
Култура

„Види ја ти неа“ по „Санденс“, во конкуренција на најпрестижниот фестивал за краток филм во Клермон

23/01/2018 - 15:05 169 прегледи
„Види ја ти неа“ по „Санденс“, во конкуренција на најпрестижниот фестивал за краток филм во Клермон