Дачиќ за Македонија: Ако некој ѝ дава предност на Приштина пред Белград, тоа е политичка порака - А1он
Почетна Актуелно Дачиќ за Македонија: Ако некој ѝ дава предност на Приштина пред Белград, тоа е политичка порака
Актуелно

Дачиќ за Македонија: Ако некој ѝ дава предност на Приштина пред Белград, тоа е политичка порака

22/01/2018 - 21:32 5,606 прегледи
Дачиќ за Македонија: Ако некој ѝ дава предност на Приштина пред Белград, тоа е политичка порака