ВМРО-ДПМНЕ: Кои се двајцата функционери осомничени за корупција и зошто не се презема ништо против нив? - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Кои се двајцата функционери осомничени за корупција и зошто не се презема ништо против нив?
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Кои се двајцата функционери осомничени за корупција и зошто не се презема ништо против нив?

22/01/2018 - 17:41 1,159 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Кои се двајцата функционери осомничени за корупција и зошто не се презема ништо против нив?