Влада на РМ: Законот за употреба на јазиците е согласно Уставот и изгласан во демократска, парламентарна процедура - А1он
Почетна Македонија Влада на РМ: Законот за употреба на јазиците е согласно Уставот и изгласан во демократска, парламентарна процедура
Македонија

Влада на РМ: Законот за употреба на јазиците е согласно Уставот и изгласан во демократска, парламентарна процедура

22/01/2018 - 17:18 271 прегледи
Влада на РМ: Законот за употреба на јазиците е согласно Уставот и изгласан во демократска, парламентарна процедура