Ќе се формира Управен комитет за зајакнување на изборните и политичките процеси - А1он
Почетна Македонија Ќе се формира Управен комитет за зајакнување на изборните и политичките процеси
Македонија

Ќе се формира Управен комитет за зајакнување на изборните и политичките процеси

22/01/2018 - 16:46 246 прегледи
Ќе се формира Управен комитет за зајакнување на изборните и политичките процеси