Стратегијата за интеграциите на Западен Балкан ќе биде презентирана на 6 февруари - А1он
Почетна Регион Стратегијата за интеграциите на Западен Балкан ќе биде презентирана на 6 февруари
Регион

Стратегијата за интеграциите на Западен Балкан ќе биде презентирана на 6 февруари

22/01/2018 - 11:56 391 прегледи
Стратегијата за интеграциите на Западен Балкан ќе биде презентирана на 6 февруари