Снежна бура во Јапонија, одложени повеќе од 150 летови - А1он
Почетна Свет Снежна бура во Јапонија, одложени повеќе од 150 летови
Свет

Снежна бура во Јапонија, одложени повеќе од 150 летови

22/01/2018 - 11:13 68 прегледи
Снежна бура во Јапонија, одложени повеќе од 150 летови