Одложено враќањето на бегалците Рохинџи во Мјанмар - А1он
Почетна Свет Одложено враќањето на бегалците Рохинџи во Мјанмар
Свет

Одложено враќањето на бегалците Рохинџи во Мјанмар

22/01/2018 - 10:59 24 прегледи
Одложено враќањето на бегалците Рохинџи во Мјанмар