Нема договор меѓу Републиканците и Демократите за временото финансирање на федералната влада - А1он
Почетна Свет Нема договор меѓу Републиканците и Демократите за временото финансирање на федералната влада
Свет

Нема договор меѓу Републиканците и Демократите за временото финансирање на федералната влада

22/01/2018 - 10:57 47 прегледи
Нема договор меѓу Републиканците и Демократите за временото финансирање на федералната влада