Јапонија спроведе вежби за евакуација при евентуален севернокорејски ракетен напад - А1он
Почетна Свет Јапонија спроведе вежби за евакуација при евентуален севернокорејски ракетен напад
Свет

Јапонија спроведе вежби за евакуација при евентуален севернокорејски ракетен напад

22/01/2018 - 10:50 28 прегледи
Јапонија спроведе вежби за евакуација при евентуален севернокорејски ракетен напад