Матис: Турција не предупреди пред да испратат авијација во северна Сирија - А1он
Почетна Свет Матис: Турција не предупреди пред да испратат авијација во северна Сирија
Свет

Матис: Турција не предупреди пред да испратат авијација во северна Сирија

22/01/2018 - 10:46 127 прегледи
Матис: Турција не предупреди пред да испратат авијација во северна Сирија