Ауди заштедиле 110 милиони евра благодарение на советите од своите работници - А1он
Почетна Економија Ауди заштедиле 110 милиони евра благодарение на советите од своите работници
Економија

Ауди заштедиле 110 милиони евра благодарение на советите од своите работници

22/01/2018 - 10:39 1,159 прегледи
Ауди заштедиле 110 милиони евра благодарение на советите од своите работници