„Катимерини“: Изборот на името е најлесен дел од решението, обезбедувањето поддршка е потешко - А1он
Почетна Актуелно „Катимерини“: Изборот на името е најлесен дел од решението, обезбедувањето поддршка е потешко
Актуелно

„Катимерини“: Изборот на името е најлесен дел од решението, обезбедувањето поддршка е потешко

22/01/2018 - 10:25 2,560 прегледи
„Катимерини“: Изборот на името е најлесен дел од решението, обезбедувањето поддршка е потешко