За време на продолжениот викенд во Скопје се случиле 35 сообраќајки - А1он
Почетна Македонија За време на продолжениот викенд во Скопје се случиле 35 сообраќајки
Македонија

За време на продолжениот викенд во Скопје се случиле 35 сообраќајки

22/01/2018 - 10:20 159 прегледи
За време на продолжениот викенд во Скопје се случиле 35 сообраќајки