Роналдо извади мобилен телефон за да ја види сериозноста на повредата - А1он
Почетна СпортФудбал Роналдо извади мобилен телефон за да ја види сериозноста на повредата
Фудбал

Роналдо извади мобилен телефон за да ја види сериозноста на повредата

21/01/2018 - 19:12 1,988 прегледи
Роналдо извади мобилен телефон за да ја види сериозноста на повредата