Сообраќајот по влажни коловози, магла на патниот правец Крива Паланка-Деве Баир и на Страцин и Стража - А1он
Почетна Македонија Сообраќајот по влажни коловози, магла на патниот правец Крива Паланка-Деве Баир и на Страцин и Стража
Македонија

Сообраќајот по влажни коловози, магла на патниот правец Крива Паланка-Деве Баир и на Страцин и Стража

21/01/2018 - 19:06 134 прегледи
Сообраќајот по влажни коловози, магла на патниот правец Крива Паланка-Деве Баир и на Страцин и Стража